×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Machinaal houtbewerker, Etten

Vacaturegegevens

Beroep
Niveau
Vakbekwaamheid
Beroep: Machinaal houtbewerker
Niveau: Skill level 2
Vakbekwaamheid: 
 
Beroep: Machinaal meubelmaker
Niveau: Skill level 2
Vakbekwaamheid: 
 

Omschrijving

In de buurt van Doetinchem zijn wij op zoek naar een machinaal houtbewerker. Je komt te werken voor Bouwkracht Vakpersoneel en zal langere tijd gedetacheerd worden bij hetzelfde bedrijf.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van luxe tuinhuizen, garages en dierenverblijven van hoogwaardig vurenhout. De werkzaamheden als machinaal houtbewerker bestaan onder andere uit het afkorten van hout ten behoeve van dakbeschot, vloerbalken, het maken van gevel elementen, spanten en gordingen. Deze halffabricaten worden vervolgens gecontroleerd op kwaliteit en ingepakt voor montage. Incidenteel zal je worden ingezet in de buitendienst voor het monteren en timmeren van alle houtdelen tot een blokhuis in de houtstapelbouw.

Kennis en ervaring

Wij vragen zowel beginnend als ervaren machinaal houtbewerkers te reageren. Je kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en neemt eigen initiatief in de werkplaats. Je bent in het bezit van eigen handgereedschap, VCA certificaat, rijbewijs B en eigen vervoer.

Kerncompetenties

  • Collegialiteit
  • Samenwerken

Dienstverband

40 uur

Talenbeheersing

  • Nederlands

Inlichting

Ellis Oonk - 0575-498524