×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Bouwkracht Jeroen aan het woord

Bouwkracht Vakpersoneel is een betrokken werkgever met oog voor haar medewerkers. Wij leveren vakspecialisten aan de bouwsector in Oost-Nederland en zijn goed vertegenwoordigd in de regio. Hoe is het om te werken voor Bouwkracht Vakpersoneel? Selma vraagt het aan Bouwkracht Jeroen.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?
Ik zat net tussen twee werkgevers in. Mijn vorige werkgever had geen werk meer voor mij, dus toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Ik had mijn cv op internet geplaatst en Bouwkracht zocht contact met mij. Ik heb toen twee positieve gesprekken gehad en zodoende ben ik bij Bouwkracht terechtgekomen.

Hoe ervaar je werken voor Bouwkracht Vakpersoneel?
Op dit moment perfect. Ik heb veel vrijheid. Als ik het werk leuk vind kan ik blijven. Als dit niet zo is, dan kan ik bij Bouwkracht aan de bel trekken. Zij zorgen dan dat eventuele problemen worden opgelost of dat ik ergens anders aan de slag kan.

Hoe verloopt het contact met ons?
Steeds minder, want ik krijg steeds minder gevulde koeken van jullie, haha. Nee, dat is wel één van de leuke dingen van werken bij  Bouwkracht. Het contact gaat goed. Bouwkracht komt bij je langs, tonen interesse en als ik vragen heb worden deze ook direct beantwoord.

Wat vind je van de arbeidsvoorwaarden?
Perfect. Ik krijg loon volgens de bouw cao, mijn vakantie-uren worden netjes uitbetaald en de kilometers en reisuren die ik maak worden vergoed. Daarnaast bouw ik een mooi pensioen op. Ook heb ik de mogelijkheid om trainingen of opleidingen te volgen.

Heeft werken voor Bouwkracht nog leuke voordelen?
Je bent altijd goed gekleed, haha. Ja, het aanbod van een werkgever is voor mij van belang. Bouwkracht is in de Achterhoek goed vertegenwoordigd. Er is werk zat in de buurt. Daarnaast zijn de opleidingsmogelijkheden ook een toevoeging. Toen ik voor Bouwkracht aan het werk ging heb ik mijn BHV diploma gehaald. Dat vond ik zelf wel van belang om te halen. Bij Bouwkracht is in goed overleg heel veel mogelijk. En natuurlijk de feestjes van Bouwkracht, haha. Na hard werken is er altijd tijd voor ontspanning.

Zou je ons aanbevelen als werkgever?
Jazeker. Nee, echt serieus. Wat dat betreft bevalt de tijd dat ik aan het werk ben voor Bouwkracht heel goed. Ik ben er echt positief over. En niet alleen ik. Hier op de bouw lopen nog twee collega’s rond die werkzaam zijn bij Bouwkracht en ook die zijn echt positief.

Maak kans op een herfstbok tour
Bij Bouwkracht maak je kans op een herfstbok tour met stampottenbuffet voor twee personen bij de Grolsch brouwerij op woensdag 22 november 2017. Daarnaast maak je ook kans op één van de 4 prachtige gereedschapsbonnen. Meld je nu aan via www.gratiseventpas.nl.

Ben jij op zoek naar een solide baan in Oost-Nederland? Neem dan contact met ons op via 0575-498520 of e-mail naar info@bouwkracht.nl. Bekijk hier de huidige vacatures.