×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Mensen die affiniteit, passie en aanleg hebben voor de bouw, GWW of bijvoorbeeld groenvoorziening, maar niet altijd over de juiste papieren of ervaring beschikken, kunnen d.m.v. loopbaanbegeleiding bij Bouwkracht Vakpersoneel de eerste stappen zetten richting een nieuwe carrière. 

Gedetacheerd werken en doorgroeien

Heb je een afgeronde opleiding en wil je doorgroeien naar een kantoorfunctie? Dan zijn we op zoek naar jou! In samenwerking met één van onze opdrachtgevers werk je stapsgewijs aan jouw toekomst. Werk je voor Bouwkracht Vakpersoneel dan is doorgroei mogelijk via zusterbedrijf Thom Engineers. Professionele loopbaanbegeleiding wordt verzorgd door zusterbedrijf Réwoud Talentontwikkeling.

Een slimme zet

Je leert vanuit de praktijk en krijgt de mogelijkheid jouw kennis en vaardigheden te vergroten. Het opleidingstraject kan plaatsvinden via onze eigen ontwikkelde methodes. Uiteindelijk stroom je door naar een door jou geambieerde functie! En ga je zelfstandig aan de slag als bijvoorbeeld een calculator, werkvoorbereider, tekenaar(constructeur), projectleider of uitvoerder. 

Wat vragen we?

Je bent bereid in jezelf te investeren en staat er voor open om een aanvullende opleiding of cursus te volgen. Ben je nieuwsgierig, heb je een avontuurlijke instelling en wil je groeien naar een volgende stap? 

Solliciteren

Zoek je een prettige werkomgeving en heb jij een achtergrond in de bouw, grond-, weg-, waterbouw of groenvoorziening? Neem contact op met één van de projectcoördinatoren of kijk voor meer informatie op www.rewoud.nl!

Laat je CV achter