×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Hoe vindt onze medewerker Fred het in en op de bouw?

Voor deze vraag ging Jasper op bezoek in Sinderen bij een nieuwbouwproject waar Fred aan het werk is. Vroeger was het een droom om militair te worden maar éénmaal beland in de bouw heeft Fred hier geen spijt van. Hij vertelt vol trots dat hij kan genieten van het resultaat wat er elke keer weer uit zijn handen komt. De afwisseling op de bouw maakt het leuk.

Elke dag begint Fred met een kop koffie met zijn collega’s. Even bijpraten over wat er zoal gedaan moet worden, en op deze bouw is hij verantwoordelijk voor al het metselwerk. Dus hier een muur metselen, daar een fundering maken en vervolgens een betontrap gieten. Ook is Fred leermeester geweest op de bouw. Hier heeft hij leuke herinneringen aan maar helaas zijn de papieren verlopen. Mooi om de jonge generatie de kneepjes van het vak te leren en ze te zien groeien in hun leerperiode. 


Na ruim 4 jaar in dienst bij Bouwkracht heb ik het mogsteeds erg naar mijn zin. Het is een voordeel om voor verschillende bedrijven te werken met verschillende projecten. Hierdoor leer je waar je passie ligt als metselaar. 

Heb jij ook de ambitie om te werken in de bouw, neem dan contact met ons op. Dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.