×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Nieuwe generatie bouwhelden gezocht!

Wij leveren personeel aan diverse opdrachtgevers in de bouw, machinale houtbewerking, interieurbouw en binnen productiebedrijven. Dit doen we sinds 2012 vanuit Hengelo gld. Ons werkgebied omvat een groot gedeelte van Oost Nederland, de Achterhoek, Liemers, Twente en de Stedendriehoek. Onze voorwaarden worden gewaardeerd en de medewerkers zijn blij met de mooie projecten in de regio, dichtbij huis.

De bouw vergrijst en dat merken we maar al te goed. De ouderen trekken de kar en dat baart ons zorgen. Daarom zoeken we een nieuwe generatie “Bouwhelden”. Door nieuwe productiemethoden en werkwijzen is de personeelsvraag gewijzigd. Van operator tot timmerman en van constructeur tot BIM modelleur. Kantoor, bouwplaats of werkplaats? Ongekende mogelijkheden. Wij maken ons hard voor de bouw in onze regio en willen deze mooie sector graag behouden voor de toekomst.

Wil jij werken in de mooiste sector van Nederland. Vraag naar de mogelijkheden. Heb je twee rechterhanden met technisch inzicht en ben je prive een klusser? Dan neem je al heel wat mee. Wij zorgen voor het werk, zodat jij ervaring op kunt doen. Ons zusterbedrijf Rewoud talentontwikkeling regelt de opleiding en biedt een traject waarbij werken en leren samengaat zodat je binnen no-time aan de slag kunt. Kijk maar eens op www.rewoud.nl.

Kom maar op en wordt onze nieuwe “Bouwheld”.