×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Succesvolle avond “flexwerken in de bouw” met het FNV.

Dinsdagavond 9 januari organiseerde Bouwkracht, in de Innovatieloods te Vorden, voor de eerste keer een thema-avond met als onderwerp: Flexwerken in de bouw. Vakbond FNV was aanwezig om te vertellen wat ze doen, de ervaringen met flexwerken in de bouw, en de bouw cao.

Op de druk bezochte avond met meer dan veertig aanwezigen stond het thema “Loont flexwerken in  de bouw?” centraal.  Op de bank zat Anneke van Rossum als FNV regiobestuurder en Lobke Nekkers namens Bouwkracht. Laurens Jan stelde, als gespreksleider, de vragen die bij dit onderwerp spelen aan Anneke en Lobke. Het publiek kon uiteraard ook op vragen en stellingen reageren en daar werd goed gebruik van gemaakt.

Vooral vragen rondom de cao in de bouw en flexwerken waren in trek. Volgens het FNV worden veel flexwerkers in de bouw niet conform de bouw cao behandeld.  Dat Bouwkracht dit wel doet is volgens FNV woordvoerster in deze tijd meer uitzondering dan regel. Na de bijeenkomst was er ruim tijd voor de aanwezigen om met consultants verder te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een geslaagde avond. Binnenkort plaatsen we een video op deze site met korte sfeerimpressie.

Kon je niet aanwezig zijn of heb je nog vragen over je eigen situatie?   Klik dan hier om contact op te nemen met het Bouwkrachtteam.