×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Even voorstellen: Jesse Munnik

Met veel enthousiasme stel ik mij voor: mijn naam is Jesse Munnik, en sinds 19 januari 2024 vervul ik de rol van junior projectcoördinator bij Bouwkracht Vakpersoneel. In deze functie zet ik mij in om professionals in de bouw- en groenvoorzieningssector snel en effectief weer aan het werk te krijgen.

 

Mijn pad begon na de middelbare school, waar ik koos voor de opleiding Bos en Natuurbeheer op het Helicon in Velp, waar ik de fundamenten legde voor mijn passie. Tijdens deze studie werkte ik in de weekenden bij Bovenschutte Houtwerken, waar ik mijn vaardigheden in houtbewerking aanscherpte. Na het succesvol afronden van mijn opleiding kreeg ik de kans om fulltime bij Bovenschutte Houtwerken te werken, waar ik vijf jaar lang met plezier heb gewerkt.

Toen mijn tijd daar eindigde en ik op zoek ging naar nieuwe uitdagingen, belandde ik als werkzoekende bij Bouwkracht Vakpersoneel. Na een avond vol reflectie en overweging besloot ik de uitdaging met open armen aan te nemen, en sindsdien ben ik trots om deel uit te maken van het Bouwkracht team.

In mijn vrije tijd kun je me vaak aantreffen op het voetbalveld, waar ik zowel als voetballer als jeugdscheidsrechter actief ben bij de lokale voetbalvereniging. Daarnaast breng ik mijn weekenden graag door in de buitenlucht, waar ik me bezighoud met mijn passie voor houtbewerking.

Ik kijk ernaar uit om met mijn enthousiasme en toewijding een waardevolle bijdrage te leveren aan Bouwkracht Vakpersoneel en samen te werken aan succesvolle projecten in de toekomst!