×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Loont flexwerken in de bouw?

Op dinsdagavond 9 januari 2018 vindt er in de Innovatieloods te Vorden een FNV tafelgesprek plaats. Het thema van deze avond is: ‘Loont flexwerken in de bouw?’. Heb je als flexwerker een vaste baan? Is flexwerken nadeliger dan een vaste baan? Verdien je minder of juist meer met flexwerken? En hoe zit het met je pensioen? Dit en meer vragen worden beantwoord tijdens deze avond.

Waar gaan we het over hebben?
Tijdens deze interactieve avond gaat Bouwkracht om tafel met vakbond FNV. Bouwkracht vertelt over haar ervaringen met flexwerken en de FNV vertelt onder andere hoe een cao tot stand komt, wat het verschil is tussen flexibele en vaste arbeidsvoorwaarden en welke rol zij spelen in het vaststellen hiervan. De aanwezigen krijgen volop de mogelijkheid om vragen te stellen aan Bouwkracht en vakbond FNV.

Daarnaast kan je ook jouw arbeidsvoorwaarden laten checken. Ligt alles in lijn met de cao? Welke regelingen en vergoedingen zijn er mogelijk? Kom langs en check of alles in jouw arbeidsovereenkomst klopt.

Neem je collega mee
Niet alleen jij bent van harte uitgenodigd, maar ook jouw collega uit de bouw. Hoe zit het met zijn of haar arbeidsvoorwaarden?

Meld je aan!
Ben jij aanwezig tijdens deze avond? Meld je aan bij Bouwkracht via 0575-498520 of info@bouwkracht.nl.

Aanmelden kan tot vrijdag 5 januari 2018.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er wordt tijdens deze avond gezorgd voor een hapje en een drankje.

Waar: Netwerkweg 2, 7251KV, Vorden
Wanneer: Dinsdag 9 januari 2018
Hoe laat: 17:00 tot 20:00 uur
Toegang: Gratis