×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

LubronGroep timmert met Bouwkracht aan de weg

Hengelo Gld. - De bouwsector beleeft een moeizame tijd. Toch vindt Jolanda Lubbers, medeoprichter en directie van de LubronGroep, dat deze periode een kans biedt om een nieuwe organisatie in de markt te zetten. Begin januari is het vierde bedrijf, Bouwkracht vakpersoneel, onder de LubronGroep opgericht. Het bedrijf zet zich in voor bouwtechnisch vakpersoneel uit eigen regio (Oost-Nederland).

Bouwkracht vakpersoneel B.V. is opgericht om te voldoen aan de groeiende behoefte naar flexibel inzetbaar personeel in de bouwsector. Bouwkracht is voortgekomen uit Lubron technisch intermediair, eveneens onderdeel van de LubronGroep. Jolanda Lubbers vertelt: "Door de bouwtak onder te brengen in een aparte B.V. met een eigen specialiteit, kunnen we onze relaties nog beter van dienst zijn. Samen met onze relaties en werknemers hopen wij met Bouwkracht vakpersoneel succesvol te zijn, maar vooral als betrouwbare en gedegen partner de LubronGroep verder uit te kunnen bouwen."

Medewerkers van Bouwkracht kunnen ingezet worden voor het ondersteunen van projecten, het opvangen van tijdelijke capaciteitsproblemen of voor het invullen van een blijvende functie. Daarnaast neemt Bouwkracht veel zorgen en risico’s bij de ondernemer uit handen door te zorgen dat alle medewerkers op tijd en volledig conform de bouwnijverheid CAO (met tijdspaarfonds en Cordares pensioen) worden uitbetaald. "Bouwbedrijven kunnen zich geen risico’s permitteren, daarnaast is de sector voorzichtiger geworden met het aannemen van eigen personeel. Bouwkracht biedt flexibiliteit, waardoor de bedrijven in de bouwsector personeel kunnen inzetten op het moment dat het hun uitkomt." aldus Lubbers. Tenslotte biedt Bouwkracht vakpersoneel de mogelijkheid om een kandidaat, die door een relatie zelf is aangebracht, bij Bouwkracht op de loonlijst te zetten.

Lubbers: "Dit gebeurt middels payrolling. Hiermee kunnen bedrijven flexibel inspelen op de veranderende marktbehoefte in de bouw. Bouwkracht is de werkgever en de klant betaalt een vast bedrag per gewerkt uur." Naast Bouwkracht vakpersoneel vallen er nog drie bedrijven onder de LubronGroep, te weten Lubron Technisch intermediair, Thom Engineers & Office professionals en Réwoud Werving & selectie.

Kijk voor meer informatie over deze bedrijven op www.lubrongroep.nl.