×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Win een dag racen op Zandvoort

Bouwkracht Vakpersoneel zet jouw loopbaan in de zesde versnelling. Wil jij een dag racen in diverse supercars?

Vraag de Eventpas aan via www.gratiseventpas.nl. Met deze Eventpas maak jij een jaar lang kans op meerdere prijzen, geheel gratis! 

De eerste prijs die wij weggeven is een dag lang racen op het circuit in Zandvoort. Tijdens deze dag gaan 12 prijswinnaars rondscheuren in onder andere een Mercedes-AMG en een Ferrari, driften in een Ford Mustang en nog veel meer.

 

 

 

Hoe maak je kans?
Bouwkracht Vakpersoneel biedt deze prijs aan in samenwerking met onze zusterbedrijven Lubron Technical Services, Thom Engineers en Réwoud Talentontwikkeling. Op een aantal beurzen en evenementen delen wij onze Eventpas uit, waarmee jij kans maakt op deze prijs. Zo staan wij bijvoorbeeld op de Bouwbeurs in Hardenberg, zijn we aanwezig bij de Motorcross in Markelo en de Twenterally in Hengelo (Ov). Daarnaast geven we 4 tickets weg tijdens onze Inloopdag Werk & Opleiden op 30 september.  Ook via onze Facebookpagina maak jij kans op 1 van de 12 tickets.

Tref je ons niet bij één van deze evenementen? Geen nood. Je kan onze Eventpas ook gratis aanvragen via www.gratiseventpas.nl.

Inloopdag Werk & Opleiden
Binnenkort vindt ook onze derde Inloopdag Werk & Opleiden plaats. Tijdens deze dag staat jouw toekomst als werknemer in de bouwsector centraal. We laten je de nieuwste technieken zien en geven je advies welke trainingen of cursussen nuttig voor jou zijn om het verloop van jouw loopbaan in de bouwsector veilig te stellen.

We nodigen je van harte uit op zaterdag 30 september vanaf 10:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.