×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Zusterbedrijf Lubron aanwezig op de Installatie Vakbeurs

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 september is zusterbedrijf Lubron Technical Services aanwezig op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Bij hun stand vertellen ze je alles over Lubron en helpen je graag een stap te maken in jouw technische loopbaan.

Daarnaast deelt Lubron ook onze Eventpas en een bijbehorende informatiefolder van gratiseventpas.nl uit. Met deze pas maak je een jaar lang kans op geweldige prijzen. De eerste prijs is een dag racen op circuitpark Zandvoort. Jij maakt kans op 1 van de 12 tickets voor deze Race Experience. Stap bij de stand van Lubron in de racesimulator en overtuig ze van jouw race-vaardigheden.

De verloting van het eerste ticket vindt aanstaande vrijdag, 15 september 2017, plaats. Houd hiervoor onze website en social media kanalen goed in de gaten.

Op de speciale Eventpas voor de Installatie Vakbeurs staat een deelname code. Met deze code kan jij jouw deelname direct activeren op www.gratiseventpas.nl. Vergeet niet jouw lotnummer op de Eventpas te zetten.

Wil jij ook kans maken op een dag lang racen op circuitpark Zandvoort? Vraag onze Eventpas nu aan via www.gratiseventpas.nl.