×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen

Via het zoekfilter kun je als werkzoeker doelgericht werk zoeken binnen jouw regio, als opdrachtgever kun je snel en eenvoudig de meest geschikte kandidaat vinden voor een tijdelijk project of vaste aanstelling.

1. Beweeg de cursor naar het zoekveld en selecteer het beroep waarnaar je op zoek bent.
  2. Alle medewerkers, kandidaten, vacatures en projecten van dit beroep worden nu getoond.
  3. Via het zoekfilter kun je één of meerdere filters toepassen.
    • Op zoek naar een baan? Selecteer 'vacatures'.
    • Zoek je een project? Selecteer 'projecten'.
    • Selecteer 'collegiale medewerkers' om te zoeken in de medewerkers van concullega ‘s.
    • Zoek je een geschikte kandidaat voor een vacature? Selecteer dan 'kandidaten'.
  4. De zoekresultaten kun je verfijnen door te filteren op vakgebied, niveau, favorieten,  straal, beschikbaarheidsperiode, werkervaring en vakbekwaamheid.
  5. De weergegeven resultaten zijn te ordenen op beroep, vakbekwaamheid, ervaring, afstand en woon-of standplaats.
  6. Klik op een resultaat voor meer informatie, zoals de omschrijving van een vacature en beschikbaarheid van een medewerker. Via de knoppen kun je meer uitgebreide informatie bekijken, een planningsaanvraag indienen, en de medewerker, kandidaat, vacature of het project toevoegen aan jouw favorieten.
  7. Deze acties kun je ook uitvoeren met behulp van de iconen, rechts van elk resultaat.